esmaspäev, 30. november 2015

Klassiõhtu

Ühel päeval teatas õpetaja meile, et kolm kaheksanda klassi poissi soovivad meie klassile korraldada klassiõhtut. See oli rõõmus sõnum!
Hakkasime kohe tegema ettevalmistusi. Õpetajal oli neli postkaarti lõigatud pusledeks. Igaüks sai ühe pusletüki. Puslesid kokku pannes moodustusid meist klassiõhtuks neli rühma.
Rühmades arutasime, kuidas iga rühm oma laua katab ja mida toob kaasa suupisteteks.

Klassiõhtu algul tulid klassi kolm kaheksanda klassi poissi Emil, Rando ja Dein.Nad tutvustasid end ja alustasid viktoriiniga. Iga rühm sai ühe paberi ja pliiatsi. Paberile pidime kirjutama viktoriini küsimuste vastused.
Kui viktoriin lõppes, siis läksime oodatud diskole. Kõndisime põnevusega läbi koolimaja. Kui aula uksest sisse astusime, nägime värviliselt valgustatud saali. Jooksime rõõmuga saali! Algas väga lahe disko, kus saime palju tantsida. Siis saabus kloun. Ta ajas meid oma naljaka välimuse ja tegevusega naerma.
Seejärel esinesid breikijad. Nad näitasid oma oskusi. Me olime neist vaimustuses!
Mängisime veel klouni juhtimisel kahte toredat mängu muusika saatel. Ühes mängus käisime ringis ümber toolide ning muusika katkedes võeti toole vähemaks.Selle mängu võitjaks oli Oliver. Teises mängus seisid kõik ringis, üksteisele anti edasi pulka ning kelle kätte sattus muusika katkedes pulk, see pidi keerutama ümber pulga ja ruttu selle edasi andma. Mängu võitjaks sai Eleriin.
Ja lõpuks oli aeg tagasi klassi minna. Maiustasime veel veidi ja pakkusime ka korraldajatele poistele maitsvaid suupisteid.
Klassiõhtu oli jõudnud lõpule. Koristasime oma lauad ja klassi ning hakkasime koju minema.
See oli parim klassiõhtu!
Täname Emilit, Randot ja Deini! 

Kirjutasid: Uko Pärt, Marie, Lisette, Gloria

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar